ROK 82 A VÍC

ROK 82 A VÍC

Anotace: ---

Za všechno může tvoje máma
A Valící se kamení
Táta nebyl pořád s váma
Za jinou vás vyměnil

Tenkrát byla těžká doba
Rok osmdesátdva a víc
Prej tu vládly strach a zloba
Ale měly jste co jíst

A když se vracíš ve svých vzpomínkách
Je to jak včera - opravdový krásný
Skládáš si k sobě střípky po střípkách
Byla jsi šťastná - teď je ti to jasný

Zůstala jsi sama s mámou
Táta charta underground
Asi byl figurkou známou
Když prohlížíš si fotky z alb

Teď už jsi velká "Stará škola"
A netrápí tě minulost
Po mámě krásná po tátovi
Máš k rebelii náklonost

A když se vracíš ve svých vzpomínkách
Je to jak včera - opravdový krásný
Skládáš si k sobě střípky po střípkách
Byla jsi šťastná - teď je ti to jasný
Autor jondys, 11.10.2016
Přečteno 324x
Tipy 14
Poslední tipující: Jort, Amonasr, Iva Husárková, bogen, Jin&Jang, Kapka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí