Co je štěstí?

Co je štěstí?

Hledáme štěstí tam za horami
ženem se za ním hlava nehlava
představy krmíme domněnkami
co je však štěstí je záhada.

Nikdo z nás neví kde ho lze nalézt
pátráme v knihách a na seancích
ve svojí mysli chceme si zamést
a pak jsme z toho na rozpacích.

Co je vlastně štěstí lidi zlatí
kdo může mi pravdu vyjevit
když chtíč náš rozum klátí
a čas nelze nikdy zastavit.

Je to jen prchlavý pocit
který v srdci notně sílí
plamen co nelze uhasit
mžik co trvá jen chvíli.
Autor Ďábel sám, 15.11.2016
Přečteno 409x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, bogen, JSJ, Romana Šamanka Ladyloba, knihomolka, zdenka, Ziny, Dreamy, banan, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pocitově řečené.

24.01.2024 03:45:32 | mkinka

já myslím, že štěstí je, jen tak se zastavit, zůstat vnitřně klidný a být

15.11.2016 13:57:32 | Romana Šamanka Ladyloba

Já myslím, že i tak nějak by to mohlo být.
A zcela jistě jeho zdroj musíme hledat uvnitř sebe...

15.11.2016 14:57:39 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí