Mám brouka v hlavě

Mám brouka v hlavě

Anotace: Brouk v hlavě... duševní štípnutí hovadem. Soustavně padáme, vstanem a znova jdem... (Poradím si hravě s každým broukem v hlavě)

S prvními příznaky otravy
lehám si do trávy 
doprostřed rozkvetlé louky
pohled svůj přišpendlím k nebi
v hlavě mám brouky
nejde to jenom tak opravit
žel bohu... nebo snad že by?

Rád bych si nedělal obavy
jde o hmyz bodavý
nestačí repelent Biolit
chemie v hlavě je k ničemu
sprej můžu vyhodit
havěti v hlavě se postavím
strach je lhář, já věřím Nietzschemu

Vodkou si dodávám odvahy
zve(dno)ut se z "podlahy"
breberky vytřepat z hlavy
injekce klidu mě dostane z krize
(duše, v ní) zdraví

Ačkoli jsem slabší povahy
dokáži zatočit s obtížným hmyzem..

Autor Manni3, 28.11.2016
Přečteno 574x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no jo,z jarní louky mít v hlavě brouky...počkej,brzy je zasype sníh...

28.11.2016 16:27:44 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí