Nezbývá nic než hledat víru

Nezbývá nic než hledat víru

Moje paměť kráčí s věkem
z geparda se stala šnekem
a dávná slova v hlavě mizí
z úst se derou věty cizí.

Rande s vlastním časem
kde bojovat nedá se
a co stálo za boj s lidmi
už mě dělá zcela klidným.

Nestavím si vzdušné hrady
u krku se tvoří divné brady
a věk pro mě znamená,
že víc mě bolí kolena.

A tak se tiše kloním k zemi
provázím to tichým klením
kořeny mé ztrácí sílu
nezbývá než najít víru.
Autor Ďábel sám, 30.11.2016
Přečteno 353x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi velmi silné sdělení ... ST..

30.11.2016 20:53:10 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí