Nádej

Nádej

Anotace: Tak tu už navždy buď. Bez teba len padám...

Všetko šedé.
Zase sa to deje.
Stojím na okraji.
Prosím chyť ma...
Kde si?
Každý deň ma toto desí...
Že môžem spadnúť
keď tu nie si...

 

Som strašne slabý
keď som sám.
Priznávam.
Tento pocit ma mrzačí.
A sám to nezvládam.

 

Tak tu už navždy buď.
Bez teba len padám...
Neviem čo sa deje...
Ledva dýcham...
Prežívam bez zmyslu,
bez nádeje...

Autor MA t HA, 03.12.2016
Přečteno 282x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, ZILA78, ewon, Kubíno, Iva Husárková, Cyrda, Amonasr, bogen, DigBallz, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí