V rozporu

V rozporu

Divokost v srdci
a úzkost v hlase
trhaj mě vlci
na krku, v pase
hladovou zvěří
stávaj se lidi
rozdílně měří
a jsou dost divný.

Krvavé šrámy
loupou se na těle
podivné dámy
hlučné a veselé
a v hluku trapnosti
točí se u tyče
ohňostroj marnosti
u cukru a biče.

Pomalu proplétám
své cesty bolesti
s časem tu odkvétám
a skřípu čelistmi
na nohách okovy
táhnou mě k zemi
brání mi v rozletu
mou duši plení.

Dáváš mi naději
však nelze ji přijmout
chtěl bych žít snadněji
a nad smutkem plivnout,
nelze však příjímat
když stále jen dávám
život mě vyždímal
a smutku se vzdávám.
Autor Ďábel sám, 17.12.2016
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, MiMiKa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí