Vánoční nostalgie

Vánoční nostalgie

Anotace: i když čas neúprosně prchá

Vločce sněhové svěř svá nejtajnější přání,
hrnečkem voňavého punče se hřej,
láska už za chvíli nebude k mání,
v knize se otvírá poslední děj.

Krátí se dny a krátí se čas …
Však ještě je plno života v láhvi,
než navždy sklapne temnoty past,
věř a žij - svět není tak marný.
Autor Ladaro, 20.12.2016
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásne

21.12.2016 17:04:50 | faraym

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí