věčný koloběh

věčný koloběh

Anotace: ...

kolik zla a nedorozumění
pro jediné slovo pro mlčení
a pak si prý vyber
stojíš na pláni a nezdá se ti ani tak
prázdná bez života
vítr má svůj nápěv kterému
rozumíš srdcem
víc nepotřebuješ znát
jedna a jedna jsou dvě vždyť
je to tak prosté
dnes už se tomu umíš smát
důležitost- moc- ovládat- paralyzující strach
vše pouštíš po vodě
abys v sobě mohla pevně stát a vracet
co není tvé zpět

věčný koloběh má dáti dal
Autor zdenka, 22.12.2016
Přečteno 420x
Tipy 14
Poslední tipující: Kubíno, Amonasr, bogen, jitoush, Frr, Nikita44, Kapka, Iva Husárková, Philogyny1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nikdy neříkejme nikdy...úsměv.z.beztvarost...

22.12.2016 22:00:49 | zdenka

Ty strany nebývaj nikdy vyrovnaný...

22.12.2016 21:56:56 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí