Stále to slýchám

Stále to slýchám

Anotace: ...

Stále to slýchám ze všech stran

uprchlíci,teror, samý zmar 

nejsem sluníčkář a vím že život dokáže být tvrdý 

ale i tak si kladu otázky zda je to až tak nutný? 

zda to  není víc než hrozba, mediální bublina,

či se raději schovat mámě do klína?

 

Ze zpráv a okolí to stále proudí 

že sem prý přišli nějaký ty "čmoudi" 

abych se snad bál projít Prahou

jak se pozná takový uprchlík prosím?

já totiž o nikom takovém nevím...

 

Mám strach z jiné věci 

a to když vzduchem kolují xenofobní keci

když Slavíka vyhraje někdo jako Ortel,

to si pak krásně ohříváme kotel

z čeho mám nevětší obavy to už tu bylo

Rakouský pane s knírkem stačilo...

 

 

 

 

 

Autor Pear, 31.12.2016
Přečteno 275x
Tipy 6
Poslední tipující: Akrij8, Poetik, MiMiKa, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí