Bipolární

Bipolární

Anotace: Z mánie

Zas vrací se mi ty časy, kdy jsem byla živá.

Od radosti.
Ta stvůra ve mně tančí, zpívá.
 
Beze zlosti,
Však tak lživá,
Však tak lživá.
 
Na chvíli nepostojí.
Nedovolí mi
Ulehnout a spát.
 
Je stále v pohybu
Její vinu přehlížím,
Splynou
Všechny zlé časy.
Konec všem potížím.
 
Jsou už pryč?
Zas se vrátí
Zůstává chaos.
Ona je vrah,
Kanibal,
 
Jednou za čas zabije svou druhou část
Pozře ji,
A zas vytáhne zpět.
 
Je tak trochu zlá.
A svět? Ten se točí dál a dál.
Stejně jako já.
Stejně jako já.
Autor The Bell Jar Girl, 12.01.2017
Přečteno 330x
Tipy 6
Poslední tipující: lawenderr, Iva Husárková, Kapka, bogen, CoT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fantastické. ST. :-))

13.01.2017 11:49:12 | Iva Husárková

stejně jako ty

12.01.2017 19:15:34 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí