Manic

Manic

Anotace: další manický výplod

Vidím tě létat ve vlastním šílenství.

Ne, není to sen,
Zavři oči.
 
Blázen, co skáče z bláta do louže.
Nespí.
Nikdy už nezastaví,
 
Rychlostí světla pluje,
Ve vlastních myšlenkách.
 
Jsem s tebou,
jsem ten přízrak který
Zbavuje tě utrpení.
 
Jednoho dne se však nedožiji.
Pomalu se stávám tebou.
Vzlétáš v euforii,
 
Pohlcuji tvou mysl.
Tělo, duši.
Řetěz, který nikdo nepřeruší?
 
Hledáš smysl v tom, že
Zase jednou přijde Ona
Zničí nás obě
Ve svém malém hrobě,
Tam zůstaň, maličká.
A skryj se před ní.
 
Však měj stále na mysli,
Že ta jediná stvůra ve tvém pokoji,
S níž sdílíš své dny,
Není Ona
A nejsem já.
 
Jsi to ty.
Autor The Bell Jar Girl, 21.01.2017
Přečteno 400x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, malyK, Iva Husárková, Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A ani by zastavovat nemel, kazdej mame svoje vlastni ja ktery schovavame ... asi, teda, mozna :) nemel bych tolik pit :D

28.01.2017 21:07:14 | malyK

Líbí :-)!

22.01.2017 06:31:46 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí