0

0

Anotace: ... :-)

Na počátku bylo slovo,

zcela mimo představy,

jmenovalo kdovíkoho,

všem nám vlezlo do hlavy.

 

Na počátku bylo slovo,

následoval výkřik.

„Ale copak? To je toho…

Byl to jenom milník.“

 

Na počátku bylo slovo,

potom celý epos.

A zdálo se být hotovo,

či jen další letos?

 

Na počátku bylo slovo,

z něj králičí nora.

Nerozuměls něco z toho?

Poslechneš si znova.

 

Na počátku bylo slovo,

na konci tři tečky.

Rozhodnutí není mnoho,

možnosti však všecky.

 

.

Autor el sereno, 28.01.2017
Přečteno 259x
Tipy 7
Poslední tipující: kdotoví, Iva Husárková, Fany, Amonasr, Kett, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí a to hooodně. :-))

29.01.2017 10:30:01 | Iva Husárková

To mne těší, díky! :-)

01.02.2017 09:15:53 | el sereno

:-))

01.02.2017 10:14:51 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí