V síti

V síti

V pavučině snů jsem zamotán
jak bídný mol bez šance na žití
touhou po životě jsem hnán
pevně omotán lepkavou sítí.

Každý můj pohyb ztahuje smyčku
vzduchu mi v plicích ubývá
už nejde udělat žádnou kličku
a času už moc nezbývá.

Jak mrknutím oka proletí
celý můj život ve zkratce
jak jedno divné století
odehrané ve frašce.

Jen jediné co z toho vyčnívá
je láska a radost v dětství
ať má duše v klidu spočívá
a k světlu se nechá vésti.
Autor Ďábel sám, 29.01.2017
Přečteno 344x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, Frr, Fany, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slova mířená v emoci bytí

27.02.2024 17:33:14 | mkinka

Líbí :-)!

29.01.2017 11:20:29 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí