Utopená

Utopená

Anotace:   Potkala jsem prázdn...

 

Potkala jsem prázdnou petflašku,

která se ve sněhu topila.

Utrousila jsem ledabylou myšlenku,

jaká osoba ji sem asi hodila.

 

Leží tam trochu pomačkaná,

na sněhu vedle tramvajových pražců,

ta petflaška a nikoli osoba hanebná,

co dělá si skládku ze všech plácků. 

 

Jak dlouho asi bude tlet,

pod flaškami tenhle svět. 

Pod nedopalky a žvýkačkami,

se utopíme jednou sami. 

 

 

 

Autor Anagstrema, 31.01.2017
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí