Hmat

Hmat

Anotace: """

Smysl pro nás velmi důležitý,

poznávat s ním lze věci hmotné,

u zlodějů bývá až moc hbitý,

doby byly, kdy kat jim utne.

 

Rozpozná i tvar tělesný,

horko i mráz jim není cizí,

někdy to pocit příjemný,

s nemocí a stářím z části mizí.

 

Hodí se dobře při úplatcích,

cizí mu není peněz šustění,

po hmatu pozná i ňader malých,

i ty s obsahem k zasnění.

 

Některé hmatové skutky i bolí,

hmatové buňky fungují po celém těle,

dostaneme-li třeba ránu holí,

nebo když nás nakopnou do zadele.

 

polibek

Autor banan, 02.02.2017
Přečteno 253x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Aiury, Iva Husárková, JSJ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle je spíš ochutnávka...

03.02.2017 07:08:26 | enigman

Franto, jsi mě rozesmál a fakt jsi vyjímečný... hezké, že velbloud pozná po hmatu svoji fanynku... ST. :-))

02.02.2017 11:38:09 | Iva Husárková

Já přeji nám ať hmat dobrý máme
ať s ním to krásné od toho druhé rozeznáme...

02.02.2017 09:23:57 | JSJ

:-)

02.02.2017 10:25:51 | banan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí