zRoZeNí

zRoZeNí

Anotace: Vše má svůj začátek

Zrození


Vytesat sochu z kamene
potrvá chvíli
to se jen tak nestane

Tak jako malovat obraz
na plátno čisté
ani to není hned
to je jisté

I člověk rodí se nepopsán
jako prázdný list papíru
avšak je předurčen vytvořit
malý kus vesmíru

A teď otázka malá nahonem
co dělá člověka člověkem?

Je to Láska
je to Smích
je to Víra
i ten Hřích.
Autor pan Tichý, 03.02.2017
Přečteno 511x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Aiury, JSJ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně napsané

05.02.2017 01:21:35 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí