Tunel strachu

Tunel strachu

Co bude dál?
Snad nic oč bych stál.
Starosti jsou stále s námi
mění život, hatí plány
a ač snahou živíš sny
chmury halí tvoje dny.
Je to všechno k posrání
život dál si uhání
konec bude v ústraní
bez lásky a pokání.
Co k tomu dál více říct,
snad nám světlo půjde vstříc
a v tunelu plném strachu
najdeš to, cos ztratil brachu.
Autor Ďábel sám, 02.03.2017
Přečteno 272x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Cappp, Iva Husárková, Fany, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-), snad nebude tak zle :-)?

02.03.2017 15:35:14 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí