Od té doby...

Od té doby...

Anotace: ...

Od té doby, co jsme se viděli

mi přibylo pár šedých vlasů

ale nenašel se nikdo

kdo by je pohladil

 

Od té doby, co jsme se viděli

na mé tváři jsou další vrásky

napsány životem

ale nikdo je nezahladil svými polibky

 

Od té doby, co jsme se viděli

se do mé duše vryly další šrámy

ale nikdo je nechtěl vidět

 

…protože všichni touží být veselí…

 

Od té doby, co jsme se viděli

přešlo již mnoho dní

dní, kdy život běží

svým vlastním tempem a silou

 

Proč se mi zdá

že Ty dny jsou tak dlouhé…?

Autor JSJ, 15.03.2017
Přečteno 301x
Tipy 13
Poslední tipující: jenmravenec, jitka.svobodova, ZILA78, Iva Husárková, Cappp, Kubíno, bogen, Amonasr, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tip za text, druhý za " …protože všichni touží být veselí…" ;-)

15.03.2017 16:02:45 | bogen

Beru oba. Diky

16.03.2017 15:38:28 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí