Rychlé šípy

Rychlé šípy

Anotace: Volná forma ve striktní trocheji.




Přestali jsme v noci pátrat 
po záhadě hlavolamu 
Dobrodružství počítáme
jednoduše - na pár gramů 

Myšlenky i ostré lokty
o beton se otupily
Ani už nás nedojímá 
když nám něco trhá žíly


Jsme jen zástup malomocných 
z kterých život opadává 
Prášek co dřív tlumil bolest
touhle dobou - žádná sláva 

Malý důkaz existence 
zamotaný do ruličky 
připomíná že už nejsme 
stejní ani z polovičky 


Přestali jsme v noci pátrat
po záhadě hlavolamu 
Není proč si lámat hlavu 
není proč žít v sebeklamu 

Celou řádku nových záhad
denně máme na talíři 
Těžko budem někdy jiní
nejlepší je se s tím smířit




Autor Tom Dvořák, 26.03.2017
Přečteno 286x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, jitka.svobodova, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí