Elektrikářská

Elektrikářská

Anotace: aneb Nové formy něhy.

Za trochu lásky...
Rád se dotýkám odhalených drátů
A mám se čile k světu
Protože když se fáze s fází spojí
Náboj vzroste v předpokojí
A elektrony jako navlhčeny slinou
V jeden výbuch něžně splynou

Šel s hlavou odkrytou...
Tak jako ty mi jiskru dáváš
Když dráty ze zdí odmotáváš
Zhruba tak já hájím svoje činy
A proud pouštím do zemřeliny
Abych vynutil si pohyb, vášně
Úsměv a prokrvené dásně

Ale v duši věčný máj...
Rád bych ti naposledy řekl
Než nad tebou klapne dekl
Že dnes jsi opět potěšila
Energii do mě vlila
A ač jsi dávno pod náhrobkem
Napětí ti vlní bokem
A proud zase jako cívku
Rozpaluje mou drahou dívku
Autor Ravena Lupus, 02.04.2017
Přečteno 498x
Tipy 4
Poslední tipující: Cappp, bogen, Oxík
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...paráda, morbidně humorně...;-)

02.04.2017 20:53:22 | bogen

Och, díky.

03.04.2017 23:52:19 | Ravena Lupus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí