dEšŤoVá PrOchÁZkA

dEšŤoVá PrOchÁZkA

Anotace: ....

Dešťová procházka


Svěží jarní deštík
bez potřeby
tahat s sebou
deštník

kapky kyselého deště
padající na mou holou
hlavu
nejlepší přítel
člověka
očuchávajíc
cosi vzadu

kominík na střeše
nadávající něco
ve smyslu
z.....ý
deště

na hřišti
odrostlé dědičky
hrajíc si
za zvuku
dešťové písničky

dva mokří kosáci
ve vzduchu
zpívajíc baladu
lahodící
mému sluchu
Autor pan Tichý, 03.04.2017
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí