Křídla mámení

Křídla mámení

Anotace: Duše nalezla vymanění ze spárů všeho.

 
Na okruhu v zajeté dráze, 
točí se hlava dlouze,
točivý momet nabírá, 
rychlostí srdce otevřené opírá
o staliska okraje hlubinné propasti.
 
Jak dlouze setrvá, tak i padá.
Dno čepelí sčeřené. 
Však nelibá otázka proudí.
 
Má dno ještě spád?
 
To pomyšlení mě mámí,
ustát břemeno 
na zádech dvou tun peří. 
 
Ptačí křídla stvořím v průtrži mračen,
skulinkou se vymaním,
svobodu s ptačí perspektivy pozdravím,
vše co na zádech nesu lehkostí se rozplyne
záře sluneční víčka svá oslní.  
 
Cítím škvírou proudit vzduch
a na líci chtíč volnosti...
Autor MiMiKa, 09.04.2017
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Jin&Jang, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí