Jako stín

Jako stín

Anotace: Letí, letí, jarní kvítí

Rude kvítí poletuje vzduchem,
Jsem pro lidi pouhým duchem.
Procházím jako plíživý stín,
Jsem prázdný, je mě čím dál míň a míň.
Kousky ze mě padají a mění se v prach,
Cítím blízký pád, smrt a krach.
Proplouvám a krčím se vzadu,
Čekám na to, čekám na svou řadu.
Pohlcuje mě to a trhá mou duši,
Všichni jsou prázdní, mrtví a hluší.
Píši si záveť krvavým inkoustem,
Pro svět jsem příliš malým soustem.
Autor Vaazard, 13.04.2017
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: Fany, Akyš
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí :-)!

13.04.2017 11:35:03 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí