života běh

života běh

Anotace: ...Leničce ...a nejen jí...

vysvlékli tě z šatů děvčátko
z bílých šatů
tolik ses těšila na první bál

jak budeš vlát s větrem
svobodná
v čistých očích hvězda zářivá

vysvlékli tě z šatů děvčátko
s přáním
pohřbít tě zaživa

ubít v tobě lásku
touhu
moci se vznést

vysvlékli tě z šatů děvčátko
z bílých šatů
chtěli tě uvěznit
to abys s nocí mlčela

touze však nelze odetnout
křídla
touze nelze postavit hráz
již tak němé - nelze vzít hlas

naslouchej větru
naslouchej němá
cítíš jak proudí jím
života běh

utíkej utíkej neboj se
leť

The Sacrifice - Michael Nyman
Autor zdenka, 16.04.2017
Přečteno 414x
Tipy 16
Poslední tipující: Iva Husárková, jitoush, Frr, Donne, Philogyny1, Fany, Amonasr
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach děkujiTi .. ... Drahá Zdeničko.. :-*)

04.05.2017 13:07:29 | SVĚTLO INSPIRACE

Úsměv...Z

05.05.2017 11:33:23 | zdenka

Hezký, Zdenko

17.04.2017 11:59:14 | Donne

musíš znát mnoho příběhů...

17.04.2017 08:59:29 | Philogyny1

Moc krásné, Zdeni :-)! ST

17.04.2017 07:16:30 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí