Nový život

Nový život

Anotace: začíná, když do něj vstoupí láska

Bože dej mi slova

Ať můj jazyk běhá jak nohy za mlada

Dej mi větu, která slova neschová

Ať celému světu se zvedne nálada



Potřebuji podporu nesmírného kosmu

protože můj cit se mi do úst nevejde

Stalo se reálné, co jsem neměl ani ve snu

Stalo se něco, co už nikdy nepřejde



Dnešní vteřiny vstoupily do věčnosti

Dnešní obrazy do dějin národů

Není ničeho ze všech zbytečností

Už mohu se dívat dozadu



Já tak miloval jsem svět, že opustil jsem své děti

Já tak miloval lidi, že neslyšel jsem dětský brek

Žil jsem naruby jak na to dnes každý vidí

Z opovržení zbyl jen nelítostný vztek



Vztek má výdrž když živí neochotu

Vztek je rádce pro zaprodance

Pro na smrt odsouzenou pěchotu

Nebylo a není zachránce



I spasitel byl z toho dění u vytržení

Nezbylo mu než

vymyslet skutečnou lež

která se na pravdu přemění



Říká se tomu „naladění“

bez příčin a důsledků

bez akce a reakce

Jen tak „souznění“ prapředků a nejmladší generace

Pominulo co mělo pominout

a já mohu své děti obejmout

 

Moje dcera odložila lítost

Z mojí dcery se stala bytost

Moje dcera se vznáší vedle mne

Vedle naší propastí bezedné

 

Už jsme zase spolu

 

Autor VEDz RVAHEs, 24.04.2017
Přečteno 348x
Tipy 10
Poslední tipující: Donne, Frr, Dreamy, Iva Husárková, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a Bůh Ti slova dal..a pochválil se-"bylo to dobré" :-D ST*

25.04.2017 20:06:59 | Frr

Děkuji

28.04.2017 21:46:51 | VEDz RVAHEs

Láska v jakékoli podobě je pravým důvodem proč...:-)

25.04.2017 13:14:09 | Dreamy

Ano, je to tak.

28.04.2017 21:47:37 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí