Tak šťastná

Tak šťastná

Anotace: ...

Jsem tak šťastná.

Jsem tak skvělá.

Usmívám se.

Jsem tak pravdivá.

Jsem tak ...

uvěřitelná!

Zrovna dnes,

když uvnitř umírám

s každým nádechem.

jsem nejvíc uvěřitelná.

Chcípám za úsměvem.

Jsem tak ubohá,

jsem tak ztracená,

jako klaun

na narozeninové párty 13 ti letého kluka.

Zabij mě!

Zakryj mě!

Zakopej mě hluboko!

 

 

Autor Melfëa, 25.04.2017
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Akyš, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí