Neděle ráno, kolem půl šesté

Neděle ráno, kolem půl šesté

Anotace: Nikdy sem nenapišu nic smysluplnyho.

Po prohrané bitvě
odsouzen k deliriu
sedím na kraji cesty
kouřim a zase piju

Obklopen vlastními překážkami
všechny cesty vedou Nikam
namístě stát nechci, však
zbytečně si říkám

Že to bude zítra jiný
prostoduchá fantazie
nezmění se ani hovno
stále stejná melodie

Melodie bez rytmu
pomalá a nekonečná
hlava jinou nevymyslí
dávno není užitečná

Zabloudil jsem v Lhostejnosti
zemi kde čas neběží
včera už jsme se Zítřkem
uzavřeli příměří

Ponížení z pomyšlení
na laciné ukojení
potřeb ze všech nejnižších
byla láska
zbyl jen hřích.
Autor David ze Šternberka, 04.05.2017
Přečteno 322x
Tipy 8
Poslední tipující: Bludimíra, Koblížek, piťura, Iva Husárková, Frr, Fany, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že tohle dílko vystihuje více jedinců, než by sis mohl pomyslet. První sloka úplně famózní!

16.05.2017 08:32:29 | Koblížek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí