0605

0605

Křižovatka cest
nejpodlejší lest
zakouřený horizont
zakázaný jest

pominutý tlach
proměněný v prach
uvázaná oprátka
obrodil se vrah

počalo se blýskat
kdekdo mohl získat
babylonská atrakce
víly mohly výskat

multifunkční zrady
mezi kamarády
nitrožilní transfúze
genetické vady

křižovatka cest
nejpodlejší lest
slabiny a uzavírky
bezvýchodný test

nikdo neměl hlad
všem se chtělo spát
do jara je daleko
ať žije listopad!
Autor David ze Šternberka, 14.05.2017
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí