Pro Christophera Johna Boylea

Pro Christophera Johna Boylea

Anotace: co byste furt chtěli

Plamen svíčky tancuje
po hraně od skleničky

Vlní se do rytmu písničky
hořké ve své příchuti

Nedostatek vosku ho však přinutí
stejně jako neúprosné minuty zhasínají životy
upustit od žhavého tance

Bratře a spřízněná duše
zahrej mi
pokud ještě můžeš
poslední Píseň

Ani tak labutí, jako tu
která si vynutí
úsměv namísto žalu
a zapálí oheň jiný
oheň mého srdečního svalu
Autor David ze Šternberka, 20.05.2017
Přečteno 296x
Tipy 7
Poslední tipující: Bludimíra, Frr, jitka.svobodova, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já bych chtěla, aby to nebyla pravda

20.05.2017 17:11:51 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí