Štěrková cesta

Štěrková cesta

Anotace: Po štěrkem vysypané cestičce, jdu zvolna nedbalým krokem, někdy odskočí kamínek bokem ke svému br...

Po štěrkem vysypané cestičce,
jdu zvolna nedbalým krokem,
někdy odskočí kamínek bokem
ke svému bratříčkovi,či sestřičce.

Ti, kdož po ní chodí,
stále přehazují kamínky,
jako různé vzpomínky,
jak se jim to hodí.

Je to náhoda, či osud,
odskakovat, někam se kutálet,
nebo ve vysoké trávě zahálet,
to nikdo neví dosud.

Každý se životem valí,
posunut, někam v dál
je to zvláštní bál,
kde tancují velcí i malí.
Autor sarka, 26.05.2017
Přečteno 323x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Kapka, jitka.svobodova, Fany, Amonasr, CoT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí