Mám na duši takový zvláštní třes

Mám na duši takový zvláštní třes

Anotace: Nutkavá netrpělivost, která mě žene stále za novými úkoly a cíly. Nutkavá netrpělivost, co mé duši nedá chvilku se zastavit. A odpočinout...Zná někdo také ten pocit, kdyš se duše třese a chvěje a nejde to zastavit???

Mám na duši takový zvláštní třes

co bylo včera, není dnes

bolí mě čekaní, čas nejde zrychlit hned

netrpělivostí koušu si horní ret

vydržet jen chvilku zůstat stát

žene mě nutkání, za něčím se hnát

stop, zastavit svůj vlak na zastávce neumím

sám sebe ničím svým svědomím

mám v sobě trvale platnou tendenci,

že ve své životní kadenci

stále zrychluji a očekávaně mě ničí čekání

co bude zítra ráno, za slunce svítání

chci, aby bylo už dnes

mám na duši takový zvláštní třes

nohy se mi chvěji, ruce vibrují

ať ten čas letí stále rychleji

neb cíl není teď, cílem je úkol zítra, zní

tak nečekej, žeň se, káže vědomí

stále za něčím utíkám, i když vím

že čas stejně těžko dohoním

však nutkání nezná trpělivosti mez

mám na duši takový zvláštní třes.

Autor Tom XVI, 30.05.2017
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: Akyš
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"k tichým vodám mě vodí, ducha mého osvěžuje"

30.05.2017 14:07:15 | jenmravenec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí