Být na řadě

Být na řadě

Anotace: ‘}*{’

kostkamy
přehozený
Rubikon
vysychá
žába
vyvržená
na prameni
už nedýchá
vratí se zpátky
vlastními skoky
pohled
otočený
naposled
propadá
zoufalství
ronící pláč

Vlastnictví součástil PROHRY!
Autor ricda, 31.05.2017
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí