Dej mi víc...

Dej mi víc...

Anotace: ...

Dej mi víc rán a v nich nadějí

že smutky se ztratí

že ke mně nechtějí

 

Dej mi víc slunce a teplých pohlazení

s vírou,  že smutné zprávy

se i v jiné mění

 

Dej mi víc radosti, úsměvů a jasu

ať schopna jsem vnímat

všechnu zemskou krásu

 

Dej mi víc...

však život píše sám

a svá přání

v modlitbě tiše předkládám...

Autor JSJ, 05.06.2017
Přečteno 306x
Tipy 23
Poslední tipující: Amonasr, Fany, Kubíno, Jort, piťura, Frr, Romana Šamanka Ladyloba, Akyš, Nikita44, Jin&Jang, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná...

05.06.2017 16:13:39 | Janna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí