scénická...

scénická...

Anotace: ...

vysoukaná opona dešťů
vernisáž šnečího vidění
na dlaních lesů
krystalky slzí
nenarozených

štěkot dvouhlavých psů
spoutaná něha
beránčí hry
v plameni jiskření
vlčí pokory

Albertova rovnice
v osmičkách roztančení
Leonardův úsměv
v paprsku pohlazení

setby blízkých setkání
v mušli schoulené
zpěvy velrybí
pokřtí nové
Autor enigman, 09.06.2017
Přečteno 486x
Tipy 16
Poslední tipující: Akrij8, zelená víla, Joe Vai, bogen, piťura, Iva Husárková, Amonasr, Frr, zdenka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

okamžiky...

15.06.2017 02:58:22 | zelená víla

nových neviditelných stezek
včerejší vzpomenutí
a dnešních rán
ukončení ...

09.06.2017 18:54:32 | Haviko

toto vše...a ještě mnohé...na cestě...staronové....ÚSMĚV.Z.

09.06.2017 18:23:25 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí