Když peklo jeví se jako ráj

Když peklo jeví se jako ráj

Anotace: .

Když peklo jeví se jako ráj

je tak těžké se hnout

Když peklo jeví se jako ráj

je tak těžké si nešlehnout...

Vymazat ty nevšímavé pohledy lidí

neslyšet tlukot krutých srdcí

Když slunce na peklo v hlavě svítí

říkáš si, že musíš být tvrdší.

Ale všechno je pořád stejné

jak z toho nový život vzejde?

Sliny by chtěly aby cukr do nich napadal

tělo prohořívá zevnitř a z očí jde kouř

Bolestí života musíš jít stále a stále dál

světlem o kterém jednou zjistíš že je tmou.

A peklo jeví se jako vysvobození

vskutku absurdní je to věznění..

 

 

 

Autor 8Zdenek, 12.06.2017
Přečteno 341x
Tipy 7
Poslední tipující: Alter-Ego, Iva Husárková, lukassnajdr, Akyš
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí