Samota

Samota

Anotace: Tak nějak to teď mám

Na nabi mraky plují,
Opačným směrem než slunce zapadá.
Lidem neholduji
Proč to tak je, právě mě napadá.
Blažená slova do tváří
Lichotky co oči rozzáří
Přísliby velkého přátelství
a prsty střižené ve hře lží.
A než být obklopena temnotou
Kochám se tedy samotou
kde slunce za hory zapadá
A nastává hvězdná opera
Kterou s ránem opět slunce rozsvítí
Pravdivá je totiž příroda,narozdíl od lidí
Autor Laureta, 27.06.2017
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí