Novotvar - dvoutvářná psýcha

Novotvar - dvoutvářná psýcha

Anotace: _:/000:_

Vysvlečená z pohrdání
nápadně nepodobná prolévání krve
Láska opičí potřísnená žalem
Bezmocnost
SRDCErvoucí holomráz

Zachraň se poutníčku
radost nenávist mísí
protlouká se prázdnou krajinou
Otlučené kamení
chtíč
Schrána neživá

Vykoupení neosvobozuje
Spíš drtí soukolím pachutě
Autor ricda, 28.06.2017
Přečteno 208x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí