Smutek

Smutek

Anotace: .....

Když duši mou polije černá tma,
pak stávám se vinnou,v sobě držím vraha.
Neslyšně přijde,do trezoru se vkrádá
Jsem masochysta, mám ho i ráda.
Pomalu krade vše hezké co mám
A já hloupá,kdyby si řek,tak mu to dám.
Je to však profík,ničeho se neprosí.
Zvláštníto zvuk,když nůž si brousí .
Bere si vše a na trhu to prodá
Být to můj syn, jsem na něj hrdá
Zbohatlí pak bezestopy mizí
A já? Nahle trpím krizí.
Autor Laureta, 30.06.2017
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí