Zpěv chaosu

Zpěv chaosu

Anotace: ..

Na ulici mě napadl chlap-podivně.

Řekl, že důvod měl bych znát, protivně...

Žádný důvod o kterém bych věděl nebyl

ruce a nohy podlomily se mi.

 

Jen šašek-král absurdit,říkal,že o tom ví

V době kdy všechno plane se všechno smí.

Někdo za jedno uklouznutí celý život trpí

a druhý dýchá jeho vzduch a uklouznutím se živí...

Autor 8Zdenek, 03.07.2017
Přečteno 253x
Tipy 3
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně tak funguje Chaos. Obráceně, inverzně a ještě naruby.

25.08.2017 20:37:55 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí