Trapeni života

Trapeni života

Anotace: Lide vazte si tech kdo vam pomahaji v nejtesich chvilich,kdy se k vam kazdy otoci zady. Kazdy zna lidi co dokazi jen ublizovaz a nekdy to jsou i clenove rodiny ...Jestli nikoho nevidite ,tak rozhlednete se vas strazny andel nekde je ...

andel

 

Den za dnem vlečeme se životem
snažíme se své štěstí uchopit.
Konečně ve své hrsti štěstí držíme…

Najednou jako blesk z čistého nebe vše rozplývá se..
Štěstí a radost odplouvají po vlnách smutku v dáli.
Jen trápíme se a nevíme kterou cestou se z bludného kruhu vydat ven

Lidé v našich životech sypou nám na hlavu svůj popel
s tupým výrazem skotu se smějí našemu neštěstí.
Místo, aby si zametli před svým vlastním prahem a nechali nás
v klidu životem jít a své štěstí znovu polapit.

Jen málokdy nalezne se duše dobrotivá, která vezme nás ztrápené duše za ruce
Jako anděl padlý z nebes podpírajíce naše těla zmučená.
Pomáhá nám hledat správnou cestu ke štěstí.

Pohledem plných hněvu odhání duše zkažené
ať můžeme své štěstí a klid naleznout.

Nas bolí pohled na lidi nám blízké jež ublížili naší duši,
místo aby oporou byli a životem nás provázeli.
Slzy derou se nám do očí nechápajíce  proč tolik zloby z nich čiší.

Se srdcem na dlani a pohledem plným vděku
děkujeme našemu anděly zachránci za pomocnou ruku.
On jen úsměvem na nás hledí a křídly svými zahalí nás v tu chvíli
naše duše vzlétne k výšinám a klid konečně nalézá.
My pochopíme, kterou cestou se dát.

Jdeme dále životem s úsměvem na rtech
a brněním na srdci bránící zlu naší duši ničit.
Anděl s úsměvem na rtech mizí z našeho života,
nebo v tichém setrvání hlídá život náš.

Autor FairyLAdy, 19.07.2017
Přečteno 338x
Tipy 4
Poslední tipující: Básník Karel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí