O době

O době

Anotace: Poetické zamyšlení nad touto dobou...

V době plné starostí,
z budoucnosti, z politiky,
i z životních neřestí,
nemáme už vůbec času,
užívati si tu krásu,
poetiky.

Namísto knih blogujeme,
připojení na síti,
a často se radujeme,
jako malé děti,
z druhých neštěstí,
to nic dobrého nevěstí.

A ten čas co v práci,
páni, dámy, trávíme,
to už není o legraci,
často z toho blázníme.
Celá doba nám tak nějak,
nezřízeně spěchá,
jsem moc zvědav,
co za pár let,
nás v lidech vlastně nechá?
Autor Pavel Vlček, 17.08.2017
Přečteno 295x
Tipy 8
Poslední tipující: Bludimíra, bogen, piťura, Amonasr, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí