Když se tak dívám

Když se tak dívám

Anotace: ...

Když se tak dívám,
do vyhlídek,
nijak se neliší,
od prohlídek,
lékařských.
Chvíli dobré,
chvíli něco se kazí,
občas přejde mě smích,
ze zprávy hrozné,
ale to přejde,
než přijde sníh,
a pak vše zas a zas,
jen ty stopy,
že něco bylo,
ty smyje čas,
než přejde mráz,
to aby na chvíli se ulevilo,
než přijde zase ten čas,
kdy odtaje a zase přijde, mráz.
Autor Pavel Vlček, 18.08.2017
Přečteno 329x
Tipy 9
Poslední tipující: Marcella, Bludimíra, Amonasr, piťura, bogen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... v koloběhu života ...
... se to někdy stává ...
... kopanec ...
... co modřina po něm zůstává ...
... nikdy se nevstřebá ...

30.11.2018 11:01:18 | Marcella

Pravda pravdoucí.

08.12.2018 20:10:18 | Pavel Vlček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí