Kamarádská

Kamarádská

Anotace:   Kam zmyzel ten smích  Do ticha jen kapky zní  ...

 

Kam zmyzel ten smích 

Do ticha jen kapky zní 

Tvá pleť bledá jako sních

Co tvé srdce trýzní 

 

Proč ty slzy v očích tvých

V objetí tiskneš čím dál víc

Kapky příběhu ve tvářích

Ani jeden z nás neříká nic

 

Poslouchám tlukot života

Který ti ve hrudi zní smutnou písní

Ptáš se proč , se vše tak zamotá

Když člověk o lásce sní

 

Odpovídám naděje umírá poslední

Dokud jsme tu příběh nekončí 

Do posledního dechu do posledních dní

Dokud láska do dveří nevkročí

 

Říkej nahlas co ve svém srdci máš

Poslechni hlas co ti napovídá

Jak najít cit který stále hledáš 

Který tvé srdce ve snech vídá 

 

Pak ustal ten pláč 

A úsměv se slzou skleněnou

Opět mě pevně objímáš

S hlavou něžně opřenou

 

Šeptáš slova "děkuji že jsi"

Odpovídám proto jsem tu 

Ještě chvíly povídáme si 

Než dokouříme cigaretu

Autor Dědek, 31.08.2017
Přečteno 222x
Tipy 4
Poslední tipující: FairyLAdy, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

JÉ, TO JE MOC KRÁSNÉ.

31.08.2017 18:45:09 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí