Na co čeká Marie

Na co čeká Marie

Anotace: jak těžké je se rozhodnout.

Na co čeká Marie?
Na početí bez hříchu?
Bojí se, že pak nesmyje
tu tíhu kouzla okamžiku

Bojí se, že nezvládne
Učinit tak bez díků
Autor Bastie, 01.09.2017
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí