Jaký je svět

Jaký je svět

Anotace: O tom jak život je jen jeden a neradno v něm čekat.

Pomine slovo, ztratí se slib
pomine láska, bylo už líp.

Pomine myšlenka, zbyl z ní jen strach
pomine úsudek, budoucí krach

I svíčka zhasíná
loňský mám šat
život ti usíná
pohádky vrah.

Však nezoufej příteli, louka zas pokvete
slunce jí zasvítí a vypustí květ
kolikrát bál si se, že budem minulý
přitom tolikrát zjistil si
že takový je svět
Autor Bastie, 04.09.2017
Přečteno 413x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka, Kubíno
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až všechno pomine
přestane sněžit
louka zas pokvete
budeme svěží...

04.09.2017 18:32:30 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí