strach o stratené duše

strach o stratené duše

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=9XGLwRn6jjw

v preplnenom meste plnom turizmu

bolo ticho

nevidela som nič

a nikoho

nepočula som nikoho

a nič

všetky tváre boli v hmle 

prázdne boli ruksaky

prázdne vleky

prázdne vlaky

prázdne poháre

a hmla

sa roztekala aj na tom najvyššom štíte

 

 

v preplnenom meste plnom turizmu bolo ticho 

keď som konečne vošla

do malej izby

páchnucej cesnakom, premilovaných dní a nocí

spln vystriedal slnko

a pár polárnych lúčov

 

potok hučí

zaplavuje srdcia aj tých posledných túžob

a vietor 

unáša úzkostný výkrik

niekde až pod hladinu

Tatranských plies

 

.

Autor maliska, 06.09.2017
Přečteno 410x
Tipy 24
Poslední tipující: AndreaM, Frr, básněnka, kudlankaW, Bakchus, Lagedama, bogen, Jort, Iva Husárková, Nikita44, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Soucit se taky najde...jen ho město má jako šafránu...

03.10.2017 19:29:06 | básněnka

niekedy ešte menej.
ak je to vôbec možné.

03.10.2017 19:52:12 | maliska

Maliska
tak uveritlné až mrazí
vdaka že sa vieš podeliť o pocity

Martin elegán

24.09.2017 11:34:39 | kudlankaW

Neuveritelne puosobivé.

22.09.2017 18:22:39 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Marnost nad marnost ..

06.09.2017 19:55:29 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí