Společné chvíle

Společné chvíle

Anotace: >>>Jsme kamarádi ne li přátelé i když s mnoha rozdílnými názory ale nebojíme se říci co máme na srdci nebo co se nám na tom druhém nelíbí i líbí , poznáváme na druhém nálady či to co nás trápí a zjišťujeme jak jsme si vlastně přes ty rozdíly podobní

 

Do malých slov podoba se vkrádá 

Snažím se ti říct mnoho věcí 

Ale ani jedna není co bys slyšela ráda

Víš že nejsme děti , už jsme velcí 

 

Napsat se pokouším co neumím říci

 

V ruce držím tuhu kterou maluji život 

Tuhu kterou zaznamenávám příběh

Život který snad má nějaký důvod

Život je trať a čas je dlouhý běh

 

Jsme spolu a od sebe i když jsme snílci 

 

Snílci o životě bez zábran 

Bez bolesti , bez smutku a slz 

Chceme klíče od všech dveří a bran

Vidět všechno skrz na skrz

 

Jsme dvě strany na jedné minci 

 

Ty jsi ta která přináší světlo 

A já přicházím s černou nocí

Díky tobě uvnitř sebe mám teplo

Díky tobě vím jaká je láska pocit

 

Avšak stále jsme jen cizinci

 

Jsme obrácené světy jedné planety

S odlišnými názory které nechceme přijmout

I když snažíme se to zvládnout já a ty

Společně i mimo , chceme to zvládnout 

 

Ač rozdílní stali jsme se blíženci

 

Se spřízněnou duší hledíme do budoucna

Pod měsícním světlem které se ti v očích odráží

Společně se smějeme jak je ta chvíle mocná

Když jeden druhého se pochopit snaží

Autor Dědek, 13.09.2017
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: FairyLAdy, Philogyny1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krasne jsi to napsal ,libi se mi slova,ktera ti na mysl prisla :) spolecne chvile plne smichu jsou fajn ...byt cizinci co se snazi vzajemne poznat a pritom si byt blizci a rozumet si i bez vyrcenych slov ,ktera se v mysli zjevi a na jazyku se neobjevi v tom tajemstvi pratelstvi zustava ...dekuji za krasnou basen

17.09.2017 19:46:31 | FairyLAdy

společný smích je pro mne hodně...

13.09.2017 22:36:09 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí