na hlubinu

na hlubinu

Anotace: ...

uvrhni mne znovu do těch hlubin
uchop svou nekonečností
ať opět cítím mráz co bodá
nejen po zádech

ale hlouběji
a hloub

až tam kde puká srdce
kde nejde uniknout
vždyť člověk není pouhý bloud
ani přelud v řece

odetni mě od pupeční šňůry
ať ta hra už jednou provždy skončí
ať mohu přisednout
k ohni který tančí

praská
jiskří
spaluje
taví
té lávy proud
co tuhne jako v žilách krev

uvrhni mne znovu do svých hlubin
ať opět cítím života tep
Autor zdenka, 20.11.2017
Přečteno 531x
Tipy 18
Poslední tipující: enigman, jitoush, Ruda Štola, Jort, Iva Husárková, Fany, Amonasr, Kubíno, Philogyny1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...oheň ČISTÍ......Ji.

21.11.2017 21:00:18 | jitoush

Ta žije... Z tichých hloubek až do bouřících hlubin... :-)

20.11.2017 22:57:44 | Amonasr

tančící ohně jsou očistný rituál, otevřou další okna vět...

20.11.2017 18:09:28 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí