Být víc

Být víc

Anotace: >

Srdce bije dál ač tělo hyne

Plazíc se žíznivý po poušti
Čas neúprosně dále plyne
A síly mě neúprosně opouští
 
Do mých snů už nemůžeš
Chci být víc než tvář co znáš
I když vím že to odmítneš
V mé hlavě dále trváš
 
Ve srdci nejsi beze jména
Stále cítím to co dříve bylo
Možná jen nevím co to znamená
Ale stále vím že to neskončilo
 
Pořád toužím mít tě v náručí
Do konce svých dnů
Rozum srdci neporučí
Když vkrádáš se do mých snů
 
Chci být víc než vzpomínkou
Která bledne časem minulým
Nebo jen pouhou záminkou
Abys nemusela být s jiným ...
Autor Dědek, 02.12.2017
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: FairyLAdy, Iva Husárková, Fany, Kubíno
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) tak tak rozum srdci neporučí :-(, hezké to máš, Dědku :-)!

03.12.2017 04:23:37 | Fany

Děkuji ti za příjemné zastavení Fany a hezký komentář :)

03.12.2017 06:36:16 | Dědek

:-)

04.12.2017 05:02:03 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí