kolikátá

kolikátá

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=pi_AJxsdOKo

ne

 

 

doopravdy tě

nechci vlastnit

 

 

ani vědět

jak teď vypadáš

 

 

snad jen

 

 

 

být zase tam

kde předtím

 

 

být high

 

 

ze stromů

 

 

v lese co byl

chvilku náš

 

 

z toho

jak se zvedá

vítr

 

 

a cuchá vlasy

že pak nejdou rozčesat

 

 

dýchat přes ně

noční vzduch

 

 

a smát se

 

 

smát

 

 

dokud to

nezačne bolet

 

 

ne

 

 

doopravdy tě nechci

vlastnit

 

 

snad jen

 

 

chodit kolem

a taky spolu

 

 

a vlastně se

vůbec

 

 

ale vůbec

 

 

nepoznat

 

Autor odnikud, 19.12.2017
Přečteno 311x
Tipy 23
Poslední tipující: grázlík, maliska, Kapka, Nikita44, Jort, Philogyny1, Frr, piťura, Amonasr, Laika, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ticho před polibkem..:-D ST*

20.12.2017 01:12:21 | Frr

...věci se občas dějí sami o sobě a prostě nás potkají...jestli chceme
nebo ne...........prostě se to uděje...Ji.

19.12.2017 22:13:05 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí